Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Un subprefect a dat lovitura: A câştigat o grămadă de bani la televizor

sac bani

Premieră în lumea politică din România. Un subprefect a dat lovitura şi a pus mâna pe o mare sumă de bani atunci când se afla...în vacanţă.

Subprefectul judetului Harghita, Petres Sandor, a castigat peste 1 milion de forinti la un concurs televizat din Ungaria, la care a participat atunci cand se afla in concediu. Emisiunea se intituleaza "Maradj Talpon" (Ramai in picioare), este transmisa de postul ungar de televiziune Duna Tv, iar in platou se afla 11 persoane care in maxim 20 secunde trebuie sa raspunda la diverse intrebari, in baza unor reguli stabilite. Cel care greseste este scos din joc intr-un mod inedit, intrucat are sub picioare o trapa care se deschide si concurentul "dispare" sub platou.

Citeşte şi: OFICIAL Dacian Cioloş şi-a numit trei oameni importanţi în poziţii cheie

Subprefectul Harghitei a raspuns la aproximativ 25 de intrebari, cu teme extrem de diverse, de la personaje de desene animate si filme pentru copii, pana la psihologie, sport, economie sau istorie. Doua intrebari l-au pus in dificultate, una legata de site-ul Tumblr si a doua referitoare la bandoneon, un instrument asemanator acordeonului care se foloseste in America de Sud. Intrucat regulile i-au permis sa "paseze" aceste intrebari, dupa ce a castigat duelul cu al cincilea adversar din cei zece, a decis sa se retraga, declarand in emisiune: "Pana aici m-a tinut stiinta". Petres Sandor a declarat ca "participarea la emisiune, in platou, este mult diferita decat atunci cand stai in fotoliu si crezi ca le stii pe toate" si a tinut sa puncteze ca a trecut prin aceasta experienta atunci cand se afla in concediu de odihna, anunţă ziare.com.

Citeşte şi: Ce mesaje trimit oamenii lui Traian Băsescu alegătorilor din București / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.