Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infectată cu HIV, sora celebrei Mariah Carey a fost arestată pentru prostituție

Mariah Carey

Sora mai mare a cântăreței Mariah Carey a fost arestată vineri, la Saugerties (New York), pentru prostituție. Alison Carey (55 de ani) a cerut bani unui potențial client în schimbul unor servicii sexuale, iar bărbatul era polițist, relatează 7sur7.be.

În cursul acestui an, femeia i-a cerut celebrei sale surori să îi vină în ajutor, deși cele două nu mai vorbeau de câțiva ani. Potrivit presei mondene, Alison ar fi seropozitivă și se prostitua într-un hotel din regiune de o săptămână, după ce își anunțase serviciile la mica publicitate. Poliția le-a cerut celor care au avut relații sexuale cu ea să se prezinte la medic.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Când a fost arestată, femeia a spus imediat că este sora lui Mariah Carey, lucru verificat și confirmat ulterior de poliție. Într-unul din anunțurile de la mica publicitate, ea chiar făcea referire la o piesă a cântăreței, "Fantasy". În prezent Alison este arestată și urmează să fie prezentată marți în fața unui judecător.

Alison Carey a postat anul acesta un clip în care o roagă pe celebra ei soră să îi vină în ajutor. "Am nevoie de ajutorul tău. Nu mă abandona așa", mărturisește Alison în această postare.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

Imediat după momentul arestării, Alison i-a anunțat pe oamenii legii că este sora lui Mariah Carey. Polițiștii au început verificările, iar la scurt timp, au confirmat informația. Ajunsă într-o situație deplorabilă, femeia i-ar fi cerut de mai multe ori ajutorul surorii sale celebre, cu toate că cele două întrerupseseră relațiile în urmă cu mult timp. „Am nevoie de ajutorul tău. Nu mă abandona așa”, a fost apelul lui Alison către Mariah într-o postare.

Veștile proaste au apărut și pentru foștii clienți ai lui Alison. Aceștia au fost anunțați să se prezinte de urgență la spital pentru analize, după ce au apărut zvonuri că femeia de 55 de ani ar fi seropozitivă.

Citește și: S-a descoperit jurnalul secret al lui Heinrich Himmler: Ce GROZĂVII conține / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.