Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre persoanele reținute în cazul violențelor de la protest

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam violente proteste

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte şase, reţinute joi, vor fi prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă, în dosarul violenţelor de la manifestaţiile din Piaţa Victoriei, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Şase dintre cele opt persoane reţinute, joi, în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei, vor fi prezentate, vineri, la prânz, magistraţilor de la Juddecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comisia Europeană avertizează România. Reacția vine după vizita ministrului de Finanțe la Bruxelles

Alte trei persoane vor fi cercetate sub control judiciar în acelaşi dosar, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Opt persoane au fost reţinute în dosarul privind violenţele de la manifestaţiile din Piaţa Victoriei, după ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, în urma percheziţiilor care au avut loc joi în mai multe imobile din Capitală, unde au fost găsite peste 3.000 de materiale pirotehnice.

Poliţişti bucureşteni, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, au făcut, joi, 13 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi au dus la audieri mai multe persoane suspectate că au participat la acţiunile violente din Piaţa Victoriei care au avut loc în noaptea de 1 spre 2 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.