Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații ies la IVEALĂ: Cine a BLOCAT dosarul lui Iohannis

AP
iohannis

În cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu a venit cu dezvăluiri despre cum a fost pasat în instanțe un dosar în care Klaus Iohannis a primit neînceperea urmăririi penale, după care soluția a fost infirmată, dispunându-se continuarea cercetărilor. Dosarul, însă, ”s-a pierdut în negura vremurilor”.

Într-un răspuns trimis jurnalistei Adina Anghelescu Stancu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a anunțat că ”prin rezoluția din 16.07.2007, soluția de neîncepere a urmăririi penale (dispusă la 03.01.2006) a fost infirmată, dispunându-se completarea cercetărilor”.

Citește și: Demitere de răsunet a unui PSD-ist, naşul de cununie al lui Sebastian Ghiţă: Avea un salariu URIAŞ

Potrivit acestui răspuns, este vorba de dosarul 162/P/2004 înregistrat ca urmare a disjungerii cauzei cu privire la Mărginean Romul, Lazurca Georgeta, Johannis Carmen, Johannis Klaus, Bastea Ioan și Suciu Dorin, dispoziție cuprinsă în rechizitoriul din data de 15.12.2003, emis în dosarul nr. 66/P/2001 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Același comunicat anunță că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul SIbiu. La rândul său, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia anunță că dosarul cu pricina a fost declinat la DIICOT Structura Centrală.

Adina Anghelescu a afirmat, la Antena 3, că a întrebat la DIICOT despre acest dosar, iar răspunsul a fost că el ”ar fi fost trimis încă din 2008 sau 2009 către DNA”. ”Iar de acolo nu se mai știe nimic despre acest dosar. S-a pierdut în negura vremurilor”, a spus Adina Anghelescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.