Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFRÂNGERE pentru DNA: Un politician controversat, victorie de etapă cu procurorii

DNA

DNA suferă o nouă înfrângere în fața judecătorilor! Unul dintre politicienii controversați ai României, Gigi Nețoiu, a contestat măsura controlului judiciar impus de procurori și a avut câștig de cauză. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a revocat măsura controlului judiciar în cazul omului de afaceri Gheorghe Neţoiu, urmărit penal de DNA într-un dosar legat de dobândirea frauduloasă de la ADS a unui teren de 692 hectare plantat cu viţă-de-vie.

Fost parlamentar, Nețoiu e cunoscut pentru implicațiile sale în afaceri și în fotbal. Fostul deputat Dan Mihai Marian, oamenii de afaceri Gheorghe Neţoiu şi Luchi Georgescu sunt urmăriţi penal de DNA sub control judiciar, într-un dosar legat de dobândirea frauduloasă de la ADS a unui teren de 692 hectare plantat cu viţă-de-vie.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

”Admite plângerea formulată de inculpatul Neţoiu Gheorghe împotriva ordonanţei din data de 06 octombrie 2016 emisă în dosarul nr. 80/P/2011 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi.

Desfiinţează ordonanţa atacată şi, în baza art. 213 alin. 6 C.pr.pen., revocă măsura controlului judiciar dispusă prin Ordonanţa din data de 06 octombrie 2016 emisă în dosarul nr. 80/P/2011 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 35 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă.”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Citește și: Cum vede Cristian Tudor Popescu meciul dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.