Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iniţiativă legislativă a deputatului UDMR Szabo Odon privind acordarea de tichete pentru sport

udmr

Deputatul UDMR Szabo Odon a anunţat, joi, că, în cursul săptămânii viitoare, va depune o iniţiativă legislativă privind acordarea de bonuri valorice destinate activităţilor sportive şi respectiv culturale. "În primul rând, simplificăm legislaţia actuală, pentru că pe bonurile valorice, în momentul de faţă, avem trei legi şi am avea astfel o singură lege, ceea ce e important şi, în al doilea rând, introducem două elemente noi: tichetul pentru sport şi cel pentru cultură. Fiecare angajat are nevoie de angajaţi sănătoşi şi de angajaţi cu o cultură generală care să ridice nivelul locului de muncă. În acest context, bonurile valorice sunt investiţii în propriul angajat", a declarat, pentru Agerpres, deputatul Szabo Odon.

El a explicat că a pornit de la ideea că, azi, angajatorii pot acorda angajaţilor trei tipuri de astfel de tichete: pentru alimente, vacanţe şi creşă, dar cum există deja multinaţionale care acordă sume de bani pentru practicarea sportului, a extins ideea la tichete pentru sport şi cultură.

Tichetele pentru sport ar urma să fie de maximum 300 de lei şi să acopere servicii oferite de bazele sportive, centrele de fitness pe bază de abonament, plată cu şedinţa etc. sau chiar echipament sportiv. Tichetele culturale, de aceeaşi valoare, ar acoperi abonamente sau bilete la spectacole, concerte, muzee, târguri şi expoziţii, achiziţionarea de cărţi, parcuri tematice inclusiv destinate copiilor.

Szabo spune că, până săptămâna viitoare, când va depune iniţiativa legislativă, va încerca să obţină cât mai multe semnături pe ea, de la cât mai multe formaţiuni politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.