Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrare uluitoare cu un ambasador: Apare într-un clip cu botniță pe față / VIDEO

Lars Faaborg-Andersen Hannibal

Israelul a condamnat duminică înregistrarea video a unui grup de apărare a coloniștilor înfățișându-l pe ambasadorul Uniunii Europene în Israel purtând pe față botnița ucigașului în serie canibal din filmul "Tăcerea mieilor", transmite AFP. Videoclipul, publicat pe Facebook de "Forumul de la periferia Ierusalimului", îl reprezintă pe ambasadorul Lars Faborg-Andersen, cu botniță pe figură, sub titlul "Trebuie să-l potolim pe Andersen".

Citeşte şi: Tăriceanu, aproape de a da lovitura: Surpriză de proporţii pentru şeful Senatului

Acest grup militează mai ales pentru încetarea ajutorului european pentru taberele de beduini de-a lungul autostrăzii 1 dintre colonia Maale Adumim, la nord de Ierusalim, și Marea Moartă. Israelul consideră ilegale aceste construcții. "Lars Faborg-Andersen sabotează suveranitatea israeliană și încalcă legile israeliene. El se află în spatele construcției ilegale de-a lungul autostrăzii 1 (care coboară spre Marea Moartă la nord de Ierusalim), cu scopul de a crea fapte pe teren, o continuitate teritorială pentru un viitor stat terorist", a denunțat înregistrarea video, punctată de imagini ale taberelor de beduini de.a lungul autostrăzii 1.

Citeşte şi: Specialiştii lansează un semnal de alarmă: 2016 poate fi anul marelui cutremur în România

"Directorul general al Ministerului de Externe, Dore Gold, condamnă tratamentul lipsit de respect față de ambasadorul Uniunii Europene", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Emmanuel Nahshon, într-un comunicat. În videoclip, Lars Faaborg-Andersen are partea de jos a feței acoperită de o mască asemănătoare cu cea purtată de ucigașul în serie Hannibal Lecter în filmul "Tăcerea mieilor". Solicitat de AFP, purtătorul de cuvânt al reprezentanței Uniunii Europene în Israel a refuzat să facă vreun comentariu legat de această situație, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: S-a lansat smartphone-ul minune: Cât costă şi ce funcţii are / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.