Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DNA au înregistrarea: Bani de la Bercea Mondial pentru Traian Băsescu

base bercea

În posesia procurorilor DNA Craiova au ajuns înregistrări video cu Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, care afirmă că 300.000 de euro de la Bercea Mondial ar fi ajuns la fostul şef de stat. Informaţia a fost prezentată de Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Potrivit jurnalistei Adina Anghelescu 300.000 de euro este suma ajunsă la Traian Băsescu. Avocatul Abraham a confirmat informaţia. Acesta a declarat că în înregistrările video de la DNA Mircea Băsescu spune că banii au ajuns la fratele său, Traian Băsescu.

Avocatul Pavel Abraham a mai afirmat că, dată fiind situaţia, vrea să-l propună pe fostul preşedinte Traian Băsescu drept martor în acest dosar.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot. Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.