Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspecţia judiciară, concluzie dură pentru Udrea şi Sârbu

csm

Inspecţia judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat sesizările cu privire la declaraţiile făcute de Elena Udrea şi Adrian Sârbu cu privire la declaraţiile despre anchetele care îi vizează. Concluzia este una dură: cei doi au afectat independenţa justiţiei. Raportul Inspecţiei judiciare va fi supus votului în plenul CSM, însă decizia nu îi afectează foarte mult pe cei vizaţi, pentru că legea nu prevede niciun fel de sancţiuni.

"Sunt multi procurori si multi judecatori care s-au saturat sa dea solutii in dosare de frica. Si am un caz extraordinar. Din pacate, iarasi se bazeaza pe declaratiile unor oameni care cu siguranta ca vor fi ingroziti sa recunoasca in mod public ceea ce mi-au spus mie. Caz de judecator la Inalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comanda", a fost declaraţia Elenei Udrea care a atras atenţia CSM. Ulterior, acesta a mai făcut şi alte declaraţii denigratoare la adresa procurorilor DNA.

La rândul său, Adrian Sârbu a afimat că dosarul său este unul fabricat de Ponta şi Ghiţă, iar acuzaţiile sunt ridicole. Vezi AICI declaraţia controversată a lui Adrian Sârbu!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.