Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectori ANAF atacați cu pietre în Galați de patronii unor magazine / VIDEO

Protest cu scandal la Galaţi. Peste 100 de comercianţi de la un depozit en gros i-au huiduit şi chiar i-au atacat cu pietre pe inspectorii ANAF, veniţi în control.

Cu totii spun ca, de aproape o luna, inspectorii ii controleaza zilnic si, pe langa faptul ca dau amenzi foarte mari, le alunga clientii. Furiosi, comerciantii au aruncat miercuri cu pietre in masinile celor de la ANAF, cand au vazut ca vin iara sa faca verificari.

"Au aruncat cu pietre si am dreptul sa ma protejez. Dau si eu mai departe imaginea, sa vad si eu cine atenteaza la securitatea mea. Sunt justificate protestele oamenilor? Nu cred ca sunt justificate", a spus un inspector ANAF.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i calma pe protestatari.

"Am fost amendati cu sute de milioane si avem un adaos la o Eugenia de doi bani. Un ban la biscuite. Aici e evaziunea? La noi? "Aici am stat la minus douazeci de grade, la plus patruzeci de grade, nu m-am miscat deloc de aici. Si, de bine, de rau, eu platesc TVA-ul, eu platesc impozitul pe profit, eu, daca imi ramane ceva, imi ramane. Daca nu, prima mea grija e sa ma duc sa dau banii la stat", a declarat un comerciant.

Comercianţii spun că vor ajunge la sapă de lemn din cauza amenzilor pe care leau primit în ultima perioadă.

Controalele de la Galati fac parte dintr-o campanie nationala a ANAF, intitulata CRISTAL, desfasurata in 60 de depozite en-gros din toata tara, de unde se aprovizioneaza micii comercianti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.