Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de GRAD ZERO la Cotroceni: Klaus Iohannis și Traian Băsescu sunt FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Pentru prima dată după 2 ani, Klaus Iohannis și Traian Băsescu sunt față în față. Dacă în decembrie 2014, cei doi erau în postura de președinte ales și președinte în funcție, acum rolurile sunt altele. Băsescu e oaspete la Palatul Cotroceni, unde a stat 10 ani, și a fost invitat de președintele Iohannis în calitate de lider al PMP, partid care a depășit pragul electoral și va intra în Parlament. Băsescu a obținut un post de senator și participă la consultările convocate de Iohannis.

Primul pe care l-a salutat Iohannis a fost Traian Băsescu, el fiind, de altfel, cel care a întins mâna în fața celorlalți.

Traian Băsescu, Eugen Tomac, Valeriu Steriu, Cristian Diaconescu şi Robert Turcescu fac parte din delegaţia Partidului Mişcarea Populară participă, la Cotroceni, la prima rundă de consultări cu partidele politice după alegerile parlamentare iniţiată de preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

De când e președinte Iohannis, Băsescu s-a remarcat prin atacuri virulente la adresa sa, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere privat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.