Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de taină între Liviu Dragnea și Daniel Constantin/ SURSE

stiripesurse.ro
Dragnea Constantin

Scandalul din ALDE este departe de a se fi terminat. După ce Călin Popescu Tăriceanu și adepții lui au amenințat cu o eventuală retragere a sprijinului politic pentru Daniel Constantin din funcția ce vicepremier și ministru al Mediului, a venit rândul Taberei Constantin să amenințe cu o posibilă solicitare de revocare din funcția de președinte al Senatului pentru Tăriceanu. Totul pare însă să se termine sau cel puțin să se găseasă o soluție prin implicarea ”fratelui mai mare” de la PSD.

Președintele CCR, despre decizia în cazul Dragnea: este CEA MAI GREA soluție de până acum

Traian Băsescu, VICTORIE URIAȘĂ în instanță. Este din nou cetățean al Republicii Moldova

După ce, în public, șeful PSD a dorit să arate cine e șeful și, în fața presei, i-a strâs mâna, admirativ, lui Daniel Constantin spunându-i suficient de tare pentru a fi surprins pe microfoanele presei: ”Să auzim de bine” (foto), ulterior a avut loc și o întâlnire între cei doi în biroul președintelui Camerei Deputaților.

Pe de o parte, social-democrații vor liniște în bidonul ALDE și, eventual, să îl mai umple cu plecați de la PNL, PMP și chiar USR, iar pe de altă parte le convine tensiunea și mai ales medierea, putând astfel să îl mai strunească pe Tăriceanu și ai lui cu pretențiile în zona funcțiilor guvermanetale și mai slăbind astfel șantajul făcut de apropiații șefului Senatului.

Surse politice susțin că ar urma o intâlnire a șefului PSD cu ceilalți doi lideri ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și a omului fără de care nu mișcă nimic, Daniel Chițoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.