Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de urgență la PSD. DECIZIA e ca și luată/ SURSE

twitter.com
sah

După iureșul de pe străzile Capitalei și din marile orașe Coaliția la guvernare se regrupează. Surse politice susțin pentru stiripesurse.ro că o reuniune de urgență are loc chiar la această oră între conducerea restrânsă a PSD și membrii Guvernului. Se discută pe OUG-urile privind Grațierea și modificările aduse la Codul Penal, dar și Bugetul de stat pe 2017 care ar trebui dus la parlament în 25 ianuarie.

Vezi și: ANALIZĂ - Coincidenţele STRANII care cutremură România

Aceleași surse susțin că decizia în privința celor două OUG-uri e ca și luată și că ele vor fi adoptate cel mai probabil în prima ședință de guvern. S-ar părea că se vor face anumite modificări în conținutul celor două acte normative în baza observațiilor venite de la asociațiile magistraților, CSM, societatea civilă, parchete și chiar cetățeni obișnuiți care au depus în număr mare observații la Ministerul Justiției.

Liderii PSD susțin că nu vor ceda șantajului prezidențial și că se va merge în forță, dar în același timp urmează să se ia măsuri în ce privește explicarea publică a celor două Ordonanțe de urgență pentru a contracara ceea ce aceștia numesc ”ofensivă mediatică mincinoasă și tendențioasă” a Opoziției și a Palatului Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.