Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire secretă Ponta-Gorghiu/ surse

blat

Miroase a blat. Un blat care să îi lase pe social-democrați să termine mandatul, iar unii liberali să fie cât de cât conectați la banul public... apoi rolurile se inversează și totul pornește de unde a fost lăsat. Deși pe față declarațiile sunt dintre cele mai belicoase... se pare că în spatele ușilor închise se mai pot rezolva niște treburi. Surse politice vorbesc de o întâlnire secretă la Bistrița între președintele PSD Victor Ponta și co-președintele PNL Alina Gorghiu.

Fapte:

-La votul pentru Dan Șova liberalii nu au contestat votul. Au făcut-o doar după ce presa a semnalat problema și doar prin responsabili de rang inferior.

-Înțelegerea din Parlament și de la Cotroceni pe alegerea primarilor din primul tur

-PNL amână inexplicabil moțiunea de cenzură deși dă asigurări că dacă ar vrea Guvernul Ponta ar cădea.

-președintele Iohannis apropiat de PNL se poartă cu mănuși cu premierul

-tot felul de înțelegeri la nivel local reciproc avantajoase... etc

Întâlnirea de taina pe care Gorghiu a avut-o cu Ponta, pe meleagurile bistritene, la Hotelul Metropolis mai exact. Eveniment care a avut loc vinerea trecuta, cand atat liderii PNL, cat si cei ai PSD au decis sa-si viziteze filialele din Bistrita-Nasaud. Asteptata cu toate onorurile de liberalii de rit nou, in frunte cu Vasile Blaga, Alina Gorghiu si-a lasat colegii balta destul de repede si s-a retras. Ca sa se intalneasca si cu un grup de ex-penelistii dizidenti, dupa cum stiau liberalii. Culmea este insa ca, ulterior, Alina Gorghiu a avut si o intrevedere de aproximativ doua ore, incheiata in miez de noapte, cu Victor Ponta – intalnire consumata la Hotelul Metropolis. Pusi si ei la curent cu ”coabitarea” Ponta-Gorghiu, unii dintre pesedisti nu s-au ofuscat, ci au decretat scurt: ”Sunt lucruri care trebuie facute (impuse de afara – n.r.), care nu tin cont de rivalitatile noastre politice, e normal sa fi vorbit”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.