Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Canada va avea loc la Cluj-Napoca, în 10-11 februarie 2018

Inquam Photos / Bogdan Chesaru
Inquam tenis Fed Cup

Vicepreşedintele FR Tenis, Răzvan Itu, a declarat miercuri, pentru News.ro, că întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Canada, din Grupa Mondială II, va avea loc la BT Arena din Cluj-Napoca, suprafaţa pe care se va juca urmând a fi stabilită ”ca de fiecare dată” cu echipa.

”Da, s-au purtat discuţii la acest nivel pentru organizarea întâlnirii cu Canada la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Avem confirmarea din partea Primăriei, iar acum trebuie stabilite ultimele detalii şi nu mă refer doar la bilete. Este un termen limită, 14 noiembrie, până la care noi trebuie să trimitem către ITF chestionarul oficial completat cu toate detaliile legate de organizare, inclusiv suprafaţa de joc”, a declarat Răzvan Itu, pentru News.ro.

Citește și: Florin Răducioiu îi taie elanul lui Denis Alibec: 'Campionatul Angliei e prea greu pentru el'

Întrebat dacă a fost aleasă suprafaţa pe care se va juca, oficialul FRT a precizat că această decizie va fi luată ”ca de fiecare dată” împreună cu echipa României.

România a mai evoluat la Cluj-Napoca în aprilie 2016, în barajul pentru Grupa Mondială, cu Germania, care s-a impus cu scorul general de 4-1. De atunci, polivalenta din Cluj-Napoca a fost mărită la o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri.

Cele mai cunoscute jucătoare din echipa Canadei sunt Eugenie Bouchard, locul 81 WTA, Francoise Abanda, locul 122 WTA, şi sportiva de origine română Bianca Andreescu, locul 180 WTA.

România, fără Simona Halep, a învins Canada în aprilie 2015, la Montreal, cu 3-2, în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Tricolorele au mai câştigat în faţa jucătoarelor din Canada în 1983, la Zurich, cu 3-0, în turul I al Grupei Mondiale.

România a rămas în Grupa Mondială II după ce a învins, în aprilie, la Mamaia, reprezentativa Marii Britanii, cu scorul de 3-2.

Partidele din Grupa Mondială II vor avea loc la 10 şi 11 februarie 2018. Învingătoarele şi învinsele din aceste partide vor evolua în barajul de promovare, respectiv de menţinere, la 21 şi 22 aprilie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.