Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnirea dintre PNL și PSD din pre-ziua moțiunii, RECUNOSCUTĂ

sah

Întâlnirea din pre-ziua moțiunii de cenzură căzută în Parlament a făcut multă vâlvă. După ce președintele PSD Sector 1, deputatul Daniel Tudorache a declarat la B1 că întâlnirea avut loc și că s-a discutat despre Consiliul Local al Sectorului 1, co-președintele PNL București susține că a fost vorba de o întâlnire pur accidentală.

Prezent la Realitatea TV, la întrebarea moderatorului Rareș Bogdan să lămurească misterul întâlnirii de la Berăria H, Teodor Atanasiu a spus că este adevărată:
DA, e adevarată întâlnirea. M-a rugat domnul Bușoi (n.a. candidatul PNL la Primăria Capitalei) cu care veneam de la o ședință să ne oprim să mai vorbim ceva. Ne-am oprit acolo și ne-a și udat bine că ploua. E un local mare, cred că are peste 1000 de mese,  unde am comandat niște mici și niște bere și acolo au venit întâmplător și domnul Codrin Ștefănescu și domnul Tudorache. Am stat cam 15 minute cu ei la aceeași masă și a trebuit să împărțim și micii, dar berea nu. Vă spun că dacă vreodată aș vrea ceva cu PSD nu o făceam în cel mai mare local din București.”, a spus liderul PNL confirmând ceea ce presa a relatat ieri.

 

Vezi și: Intalnire de taina PSD - PNL in noaptea dinaintea motiunii. Acuzatii de blat

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.