Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interimatul i-a rupt pe Ponta și Dragnea

ponta-dragnea1

Victor Ponta l-a contrazis, luni, pe Liviu Dragnea, in problema 'locului gol' de la sefia PSD, acesta spunand ca nu este nicio problema 'ambigua' asa cum a reclamat coordonatorul politic al PSD. La randul sau, Liviu Dragnea continua sa sustina ca interimatul Rovanei Plumb trebuie discutat intr-o sedinta a CExN al PSD.

"Nu a fost niciun moment nicio problema ambigua (in PSD) si Liviu si toti ceilalti si toata lumea stie un singur lucru, ca PSD-ul cand e unit castiga, daca nu e unit pierdem si toata lumea va fi unita, va fi in echipa. Indiferent de pozitia pe care o ocupam in echipa PSD, echipa e unita si asa vom merge mai departe, sunt convins de acest lucru", a declarat Victor Ponta la finalul sedintei Coalitiei.

La randul sau, Dragnea a continuat sa sustina faptul ca solutia privind interimatul PSD trebuie luata intr-o decizie a Comitetului Executiv National al partidului, sedinta care va avea loc miercurea viitoare.

Reactia lui Ponta vine dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca PSD nu are presedinte interimar, ca exista 'un loc gol' la varful partidului si ca CExN al PSD trebuie sa decida interimarul.

"PSD nu poate fi condus prin delegare, e un partid mare, un partid aşezat. A fost perioada în care Victor a lipsit, 4-5 săptămâni, şi nici nu trebuia să delege. Dar acum este nevoie de o legitimare în Comitetul Executiv Naţional. Noi nu avem un preşedinte interimar. Avem un preşedinte care şi-a dat demisia sau care a părăsit funcţia de preşedinte şi este un loc gol. Comitetul Executiv Naţional va stabili şi cine să fie preşedinte interimar şi calea de urmat', a declarat Dragnea, luni, înainte de şedinţa coaliţiei, care va avea loc la sediul PSD.

Dacă se lungeşte 'această situaţie ambiguă, orice risc este posibil' în partid, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.