Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intențiile de vot pentru Primăria Galați

partid grafic sondaj

În urma sondajului de opinie efectuat la Galați de ziarul online "agendadeiasi.ro” privind intenția de vot a populației în cazul alegerilor pentru funcția de Primar al Municipiului, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Primarul în funcție, Marius Stan totalizează 16% din opțiunile respondenților. Marius Stan este candidatul UNPR, acesta beneficiind și de sprijinul organizației locale a PSD. Procentul confirmă nemulțumirea gălățenilor față de administrația Stan, în special datorită deconectarii unui mare număr de blocuri  de locuințe de la rețelele urbane de apă potabilă și termoficare, situație ce afectează peste 60.000 de locuitori ai orașului.

Locul 2 este ocupat de Cătălin Cristache, candidatul Mișcării Populare, cu 13 procente. Cătălin Cristache este nou intrat pe scena politică și s-a făcut cunoscut în ultimul an ca cel mai vocal opozant al primarului în funcție.

Nicușor Ciumacenco, candidatul propus de PNL, este clasat pe locul 3, cu 12%. Nicușor Ciumacenco a fost viceprimar PDL sub mandatul primarului PSD Dumitru Nicolae. Scorul obținut de acesta pare să confirme fricțiunile din interiorul PNL, Nicusor Ciumacenco nereușind să obțină sprijinul vechilor liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.