Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERCEPTARI. Radu Mazare cerea sa ii fie laudata freza si talentele la TV

mazare freza

Fostul primar al Constantei Radu Mazare spera sa scape de arestul preventiv, insa dorinta nu i s-a indeplinit pentru ca judecatorii ICCJ au decis prelungirea arestarii sale cu inca 30 de zile.

Procurorii au venit cu argumente suplimentare in baza carora au solicitat tinerea in continuare a lui Radu Mazare in 'Beciul Domnesc'. Asa au iesit la iveala noi interceptari cu fostul primar in care cerea sa fie laudat la TV. El le dadea telefoane cu solicitarile sale directorilor Neptun TV, televiziune la care a fost actionar si le solicita sa il prezinte fie in postura de primar care lupta pentru binele comunitatii, fie ca un talent in ale schiatului, fie sa ii laude freza criticata de altii.

„Pune reporterul să spună că eu... Mazăre... se bate și vrea să scadă prețul gigacaloriei. Că primarul a spus că... și poți să dai imagini când m-ai filmat la bătrâni”, se arata in referatul DNA.

Laude pentru freza si talentele de schior

„Există o serie întreagă de convorbiri între Radu Mazăre și directorul de programe din cadrul Neptun TV. Primarul îi solicită să ia poziție favorabilă referitoare la acuzațiile formulate în legătură cu tunsoarea lui. Îi solicită acestuia să îi monteze un film în care să fie prezentat schiind. Materialul urma să fie postat pe YouTube. Nefiind mulțumit de calitatea montajului, îi solicită (directorului Neptun TV- n.r.) să îl refacă”, precizeaza procurorii in sursa citata, potrivit Digi 24.

Dincolo de aspectele ce tin mai mult de cancan, referatul arata si probleme care tin de conturile sale bancare din Israel si refuzul sau de a colabora cu anchetatorii.

„A recunoscut că a avut deschis un cont în Israel, deschis în 2002 şi închis în 2011, nu a dorit să răspundă la întrebările referitoare la sumele din acest cont, justificarea lor sau de la cine le-a primit”, sustin procurorii.

Citeste si: A renunțat la PSD și la primărie, dar nu scapă de pușcărie: Verdict pentru Radu Mazăre

Ancheta DNA scoate la iveală și alte aspecte inedite. Aglaia Golumb, o femeie de 80 de ani din Suceava, ar fi devenit peste noapte milionară în euro. Fără să ştie, bătrâna a fost numită în fruntea unei firme-fantomă din Constanţa. Procurorii au descoperit că firma deţinută de octogenară avea zeci de contracte încheiate cu televiziunea lui Sorin Strutinsky, post TV la care şi Radu Mazăre a fost acţionar. Anchetatorii au descoperit şi că toate contractele erau fictive. Contractele semnate de societatea care o avea ca administrator pe Aglaia Golumb valorează un milion de euro, iar anchetatorii spun că banii se reîntoarceau la Radu Mazăre şi omul de afaceri Sorin Strutinsky.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.