Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERVIU cu danezul care a amenințat-o cu MOARTEA pe Simona Halep

halep

Danezul care a amenintat-o si a jignit-o pe Simona Halep a rupt tacerea. Acesta spune ca nu i-a dorit niciodata raul romancei, iar reactia lui vine dupa ce... “dragostea s-a transformat in ura”. Acesta se victimizeaza si spune ca si el a fost atacat.

Citește și: OFICIAL Simona Halep a urcat pe locul 2 în lume! Cum a fost posibil

Amenintata cu moartea de un asa zis fan danez, cel care i-a scris mai multe mesaje foarte dure pe conturile de socializare, Simona Halep nu a dat foarte mare importanta acestor lucruri si si-a vazut de jocul sau de la turneul din Gemania (Stuttgart). Vineri, jurnalistii gsp au reusit sa ia legatura cu Jesper Andreasen, cel care a scris mesajele la adresa tenismenei romance.

Citește și: Simona Halep, amenintata cu moartea!

Acesta regreta cele intamplate si pune reactia sa pe seama admiratiei deosebite pe care o are fata de Simona.

“Reactiile mele au fost exagerate. Si mi-am cerut scuze pentru asta. Sa stiti, Simona Halep nu m-a criticat niciodata! Are o inima buna. N-am vrut să o omor niciodata! Mi-am cerut scuze pe twitter, mi-am cerut scuze pe Facebook. Mi-am cerut scuze pe Messenger. Am 52 de amenintari cu moartea, politia stie deja pe cazul meu. E mult mai rau decat am scris eu, vor sa ma omoare!

Nivelul de securitate e la gradul 5. Am primit amenintari ca voi fi taiat, ars, amenintari de tip ISIS. Va spun, vorbiti cu mine acum, s-ar putea să fiu mort mai tarziu. Sunt fara aparare, n-am atacat-o niciodata pe Simona Halep, n-am atins-o. Niciodata n-am vrut-o moarta, a fost o frustrare pentru tot ajutorul meu. Vor să ma omoare pe mine, pe fosta sotie, pe copil. Asa e cand dragostea se transforma in ura, simt asta”, a declarat Andreasen pentru sursa citata.

Pana acum, Simona Halep nu a comentat in niciun fel evenimentele legate de Jesper Andreasen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.