Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrebare de baraj pentru ministrul Finanțelor: 'Ce rol are Darius Vâlcov în instituție'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorel Ștefan

Vicepreşedintele Comisiei pentru buget-finanţe din Senat, Florin Cîţu (PNL), a declarat miercuri că i-a fost confirmată prezenţa fostului ministru Darius Vâlcov la mai multe şedinţe din Ministerul de Finanţe şi nu ştie în ce calitate ia acesta parte la astfel de întâlniri.

Ministrul Justiției, anunț de ultimă oră privind Codurile Penale: Demarează un proces de analiză


"Aş mai fi avut o întrebare pentru domnul ministru de Finanţe: ce rol are Darius Vâlcov în această instituţie? Pentru că, în ultima perioadă, este mult mai prezent în Ministerul de Finanţe, este prezent la şedinţele tehnice şi, din câte ştiu, sunt acolo şi informaţii secrete de serviciu, care nu ar trebui să fie date aşa, peste tot. (...) Mi s-a confirmat prezenţa lui fizică în Ministerul de Finanţe la mai multe şedinţe. Nu ştiu în ce calitate, cine i-a aprobat. (...) Ştim că a lucrat (la programul de guvernare - n.r.). Dacă cei de la PSD cred că acolo este cheia şi domnia sa poate să facă programul de guvernare - este fantastic, dar una este programul de guvernare şi alta este să fii acolo şi să pui presiune politică", a spus Cîţu, într-o declaraţie la Parlament, informează agerpres.ro

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, era aşteptat miercuri în faţa Comisiei pentru buget-finanţe din Senat, dar nu a putut fi prezent, iar şedinţa s-a amânat.

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost trimis în judecată în trei dosare pentru fapte de corupție și luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.