Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundaţiile fac ravagii în Vietnam. 13 oameni au murit, fiind luaţi de ape

getty
vietnam, inundatii

Inundaţiile care au afectat în ultimele cinci zile nordul Vietnamului au cauzat moartea a 13 persoane iar o alta este dată dispărută, au anunţat miercuri autorităţile, citate de DPA, conform agerpres.

Cea mai recentă victimă a fost descoperită marţi în provincia Son La după ce a fost luată de ape, potrivit Comitetului central director pentru dezastre naturale.

Citeşte şi: Un incendiu puternic a cuprins Vezuviul. Sute de oameni au fost EVACUAŢI - FOTO/VIDEO

Celelalte victime, printre care se numără un cuplu şi cei doi copii ai săi, cu vârste de patru şi respectiv opt ani, au fost luate de ape în weekend în timp ce se aflau în maşini şi încercau să traverseze un pod din provincia Thai Nguyen. Trupurile victimelor şi maşina în care se aflau au fost descoperite după ce autorităţile au trimis 127 de soldaţi şi poliţişti pentru a lua parte la operaţiunile de salvare.

Autorităţile îl căutau miercuri pe un bărbat în vârstă de 34 de ani care fusese luat de ape în timp ce încerca să traverseze râul Gâm din provincia Cao Bang.

În regiunea afectată a plouat torenţial, cantităţile de apă depăşind 300 de milimetri în ultimele cinci zile, precizează sursa citată.

Inundaţiile şi alunecările de teren au afectat 175 de case, peste 500 de hectare de orezării şi au perturbat traficul în cea mai mare parte a regiunii, a mai informat Comitetul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.