Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Niculae îl ameninţă pe Robert Turcescu. Declaraţii despre Dosarul Bica

turcescu

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost audiat vineri la DIICOT, în dosarul Romgaz, în care este urmarit penal alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. La ieşirea din sediul instituţiei, Niculae a vorbit despre informaţiile potrivit cărora s-ar fi folosit de Liviu Dragnea pentru a interveni la fosta şefă DIICOT, Alina Bica, cu scopul de a i se rezolva favorabil un dosar.

Acuzaţiile la adresa lui Ioan Niculae sunt prezentate într-o ordonanţă de disjungere a dosarului despăgubirilor ilegale de la ANRP. Înainte de a fi publicată de întreaga presă, ordonanţa a apărut pe blogul lui Robert Turcescu. Ioan Niculae susţine că "spionul" Turcescu ar trebui să plătească cu averea propriilor părinţi pentru calomnie.

"Nu am cunoscut-o pe doamna Bica. Toată această campanie de presă care vrea să mă lege de doamna Bica nu are niciun fundament. Procurorii nu m-au citat niciodată. E o teorie luată de pe blogul unui autodeclarat spion. Turcescu a publicat astfel de informaţii, el fiind în Anglia. Altfel ar fi răspuns cu averea părinţilor lui pentru răul pe care mi l-a făcut denigrându-mă în felul în care a făcut-o", a declarat Ioan Niculae.

Omul de afaceri a negat că ar avea vreo legătură cu Liviu Dragnea. Acesta a mai ţinut să precizeze că "justiţia ar trebui să se facă în sala de judecată, nu prin presă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.