Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus și-a plantat consiliera șefă peste autostrăzi

berinde

Ministrul Ioan Rus a numit-o in functia de sef al Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al Romaniei pe Daniela Berinde, o fosta prezentatoare TV care i-a fost pentru cateva luni consiliera de imagine si care nu are nicio specializare in domeniu, potrivit Centrului de Investigatii Media.

CV-ul acesteia nu a fost necesar la numirea in functie, sustine Ministerul Transporturilor. Informatiile disponibile online arata ca Berinde a lucrat exclusiv in radio si televiziune.

Conform ordinului de numire in functie, obtinut de Centrul de Investigatii Media, Daniela-Angela Berinde primeste lunar un salariu de baza de 9.370 de lei si un “spor pentru conditii vatamatoare” de 627 de lei.

Din informatiile disponibile online reiese ca Berinde a lucrat la Radio Contact, NCN, TVR Cluj, de unde a fost apoi detasata o perioada in Bucuresti, ca reporter la Stirile TVR. Din 2011 a fost numita redactor sef la Transilvania L!VE, televiziune controlata de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, unde a prezentat jurnalul de stiri. A trecut apoi pe la Digi 24, dupa care a intrat in echipa lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, fiind consilier personal al acestuia pe probleme de imagine si relatii cu mass-media, dupa cum ea insasi a declarat, si sef al Biroului de comunicare şi relaţii cu institutiile financiare internationale.

Biroul Implementare master plan din Ministerul Transporturilor are ca obiectiv general “planificarea, dezvoltarea, monitorizarea, administrarea şi întreţinerea master planului general de transport la nivelul infrastructurii naţionale, a Modelului Naţional de Transport, şi asigurarea, împreună cu direcţiile de specialitate din cadrul MT, a legăturii cu beneficiarii de proiecte pentru  infrastructura de transport, precum şi comunicarea cu instituţiile europene, alte state membre UE şi entităţi interesate pe aria de competenţă”, se arata in raspunsul Ministerului transporturilor la intrebarile Centrului de Investigatii Media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.