Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Tătar, cel mai iubit dintre primarii sătmăreni

Primarul Ioan Tătar din comuna Bixad, Țara Oașului, este candidatul PNL pentru alegerile locale din 2016. Mereu a demonstrat că este aproape de cetățeni. Cu o lungă experiență în administrația publică, deține din 2008 portofoliul de primar al comunei Bixad, județul Satu Mare. După ce în perioada 2004-2008, a deținut funcția de viceprimar.

Ioan Tătar este un primar care și-a demonstrat devotamentul pentru comună, și-a demonstrat disponibilitatea în fața problemelor cetățenilor și a luptat pentru a aduce comuna la standardele europene. Acum și-a propus să candideze pentru un nou mandat în care să-și poate duce planurile de modernizare la bun sfârșit. În primul rând, își dorește să finalizeze proiectele începute, în special cel al alimentării cu apă și canalizare în comună. Printre alte proiecte de viitor se numără modernizarea grădiniței cu program prelungit și a Școlii Generale Aurel Haiduc, din satul Trip, dar și construirea unei săli de sport în localitatea Bixad. În materie de infrastructură și-a propus asfaltarea și betonarea a încă 11km de străzi din comună, precum și extinderea cu 15km a drumurilor și de pietruire a drumurilor comunale, dar și construirea unui pod peste Valea Rea.
Ca orice comună europeană, primarul Tătar își propune să crească nivelul de protecție a mediului prin extinderea și îmbunătățirea rețelei de iluminat public stradal, în localitatea Bixad, prin montarea a 300 LED, dar și construirea unor rampe de colectare a deșeurilor comunale.
În plus, și-a propus să demareze lucrările pentru amenajarea unei parcări în zona pieței comunale, în satul Trip, dar și să modernizeze sediul primăriei prin construirea unei anexe.
Munca sa nu a rămas nerăsplătită, cineva a decis să îl recompenseze cu câteva versuri care suprind foarte bine realizările primarului Ioan Tătar:
Să trăiască Domn Primar
Ne-o făcut um mare dar
Ne-o aranjat uliţa
Alta nu-i în sat ca ea
Ne-o pus becuri pe uliţă
Putem umbla şi desculţă
Noaptea când întârziem
Nu ne mai temem defel
Eu îţi doresc sănătate
Şi de rău să fii departe
Zile multe şi senine
D-zeu ţie cu tine
Până acuma am fost în iad
Numai tu ne-ai ajutat
Şi când a fi votarea
Tot pe tine te-om vota
Tu nu eşti um om fălos
Că vorbeşti tare frumos
Şi aşa e foarte bine
Tot satul ţine la tine
Ca Arabu din Boineşti
Să umbli mult nu găseşti.”
Mult succes domnule Ioan Tătar!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.