Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, atac NĂUCITOR la adresa Guvernului și a Coaliției: 'Ați băgat țara ÎN CRIZĂ' - VIDEO

presidency.ro
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa Guvernului și a Coaliției PSD-ALDE, după ceremonia de învestitură a Cabinetului condus de Mihai Tudose. "Fostul Guvern nu va ramane in istorie pentru scurtimea mandatului, ci va ramane pentru nefericita Ordonanta 13 , iar Coalitia prin fatpul ca si-a demis prin motiune de cenzura propriul Guvern.", a spus președintele României.

"Vă felicit pentru învestitură și vă doresc mult succes. Noi, românii și dumneavoastră, avem mare nevoie de un succes guvernamental. Au trecut abia șase luni de când ne-am întâlnit aici pentru a investi un Guvern PSD-ALDE după ce au fost câștigate alegerile de această coaliție. O formă scurtă care ar caracteriza aceste prime șase luni ar putea suna: ați băgat țara în criză pentru că nu ați știut să guvernați.

Citește și: Klaus Iohannis 'i-a distrus' pe cei din coaliţie: 'Terminaţi cu ŢOPĂIALA fiscal bugetară' / VIDEO

Că este vina fostului prim-ministru care nu s-a pus singur acolo sau nu a știut să plece singur, nu este o analiză pe care s-o fac eu, este o analiză pe care ați făcut-o sau o s-o faceți în coaliție. Faptele rămân și dovada că această formulă scurtă de concluzia este adevărată este chiar moțiunea de cenzură prin care ați demis propriul Guvern. Și asta o noutate în spațiul democratic european. Fostul Guvern nu va rămâne în istorie pentru scurtimea mandatului, ci va rămâne pentru nefericita Ordonanță 13 , iar Coaliția prin faptul că și-a demis prin moțiune de cenzură propriul Guvern.", a spus Klaus Iohannis după ceremonia de învestitură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.