Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis a ajuns idolul corupţilor

Discursul lui Klaus Iohannis de la şedinţa CSM a stârnit admiraţia corupţilor. De unde se dorea a fi o încurajare pentru justiţie, a ieşit o încurajare pentru politicienii acuzaţi de DNA sau chiar condamnaţi deja.

Prima reacţie a fost a lui Relu Fenechiu, care se bucura să vadă ""o abordare serioasă şi echidistantă a președintelui României". (Detalii AICI!) O altă reacţie vine de la baronul PSD de Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Preşedintele CJ Constanţa este cercetat în 5 dosare, iar cuvintele rostite de Iohannis i-au adus o rază de speranţă.

„Aş vrea să salut public iniţiativa şi discursul preşedintelui Iohannis, este primul om politic, după 2004, care a cerut CSM să înceteze teroarea justiţiei televizate din România. Probabil că preşedintele va stopa a parte din abuzurile procurorior DNA. Eu mă rog la Dumnezeu. De aceea am şi salutat poziţia acestui om. Chiar dacă nu l-am votat. Poziţia lui este corectă. Nu putem să arestăm oameni şi apoi să fabricăm dosare, nu putem să arestăm doar pentru că suntem inamici politici”, a declarat joi Nicuşor Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.