Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis a intrat in atentia astrologilor. Ce ii prezic cititorii in stele

stele

Presedintele ales Klaus Iohannis este in atentia tuturor de cand a castigat alegerile. Acesta este analizat de politicieni, de jurnalisti, de analisti, de alegatori si mai nou de astrologi. Asa cum ne-a obisnuit peisajul media autohton, nicio persoana publica faimoasa nu poate scapa de o citire in stele cu dedicatie.

Astrologul Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Klaus Iohannis si sustine ca are calitatile necesare unui lider si ca iese castigator de fiecare data cand isi propune ceva. Este o persoana rationala, inteligenta, care se ghideaza pe principii clare. Potrivit astrologului, stie foarte bine care ii sunt punctele forte si este foarte calculat atunci cand vrea sa inteprinda o actiune, tocmai de aceea isi ia mereu timpul necesar gandirii.

Marea surpriza a astrologului cancan.ro vine in materie de viata personala. Aceasta sustine ca stelele ii rezerva cel putin un "fiu spiritual", daca nu chiar un copil infiat mai tarziu in viata.

"M-am uitat atent in casa copiilor si pe harta sotiei, unde am observat un Venus debilitat pe sectorul sanatatii, ceea ce poate inseamna un alt blocaj. Punand impreuna toate aspectele, din pacate astrele au preferat sa fie darnice pe alte sectoare ale vietii. Totusi, este destul de interesant faptul ca in harta familiei apare o persoana infiata, ascest lucru poate insemna in sine o adoptie la propriu sau gasirea unui fiu spiritual mai tarziu in viata", a spus Roxana Lusneac.

Daca in general lui Iohannis soarta ii surade sa fie castigator, astrologul ii recomanda sa nu imprumute bani, pentru ca stelele prevad ca acestia nu ii vor mai fi inapoiati.

Astrologul il sfatuieste sa sa nu ignore latura spirituala a vietii sale in perioada urmatoare insa il asigura ca pana in 2015 va traversa o perioada buna, insa dupa 2015 lucrurile se vor complica. 

Din Februarie 2015 pana in August 2017, urmeaza o perioada destul de tensionata in care sunt necesare eforturi suplimentare pentru a-si atinge obiectivele.In acelasi timp, efectele faptelor din trecut vor iesi la iveala. Opozitiile nu vor intarzia sa apara, fiind nevoit sa aiba de-a face cu acestea. Nu va fi usor, mai ales ca anumite polite din trecut se vor cere rezolvate si lamurite, precum si anumite strategii ale adversarilor trebuie combatute. Important e sa-si pastreze integritatea si sa-si foloseasca aptitudinile speculative, informeaza ph-online.ro

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.