Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis desființează din nou performanțele economice ale PSD: Guvernul nu şi-a făcut treaba

iohannis

La o zi după ce premierul Tudose s-a lăudat cu o creştere economică record şi cu a doua rectificare bugetară pozitivă din acest an, preşedintele Iohannis critică din nou Executivul pentru că ar genera o creştere economică nesustenabilă, bazată pe consum, fără investiţii.

Vezi şi: Klaus Iohannis pune tunurile pe Liviu Dragnea: 'Persoanele cercetate penal, nu trebuie să fie în conducerea statului. Punct'

"Eu rămân la opinia mea că o creștere bazată preponderent pe consum nu este una sustenabilă şi o spun toţi specialiştii în economie. Asta nu înseamnă că trebuie să reducem consumul, ci trebuie să avem grijă şi de cealaltă latură, de investiţii, de măsuri de stimulare a investitorilor. Partea guvernamentală nu şi-a făcut treaba în acest domeniu. Avem foarte puţini bani investiţi în lucrări publice. Se ştie că marile lucrări publice au lipsit aproape cu desăvârşire. Poate la anul vom avea o abordare mai prudentă din partea guvernanţilor", a declarat preşedintele Klaus Iohannis. la Goteborg, unde articipă vineri la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă echitabile şi a creşterii economice în UE.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.