Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre viitorul PNL: Mă interesează ce face Cioloș

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele României Klaus Iohannis a declarat vineri că este „destul de încrezător” în ceea ce privește viitorul Partidului Național Liberal și a afirmat că îl interesează în continuare ce face fostul premier Dacian Cioloș, referindu-se la proiectul politic al acestuia.

ALERTĂ - Iohannis vorbește despre demisiile lui Kovesi și Augustin Lazăr

„Sunt destul de încrezător. Citesc în presă și văd la televizor tot felul de opinii foarte negative despre PNL, lucru care, sincer, mă doare. Dar, pe de altă parte, am toată încrederea că PNL va găsi suficente resurse și forță internă să devină forță pe scena politică. Nu am de gând să merg la Congres, dar mă interesează foarte mult ce se întâmplă. Mă interesează (c.n. ce face Dacian Cioloș). Este premierul tehnocrat pe care eu l-am propus. Mă interesează ce face în continuare. ”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă Dacian Cioloș poate fi considerat o soluție pentru PNL, Klaus Iohannis a spus că „nu este bine să spun eu. Asta trebuie să spună fie Dacian Cioloș, fie PNL, fie împreună, dacă e sau nu e.”

„Dacian Cioloș a dovedit că este o persoană care acționează politic foarte bine”, a mai spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.