Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, Dragnea,Tudose la MARASESTI. Primul semn de normalitate dupa mult timp!

Intr o perioada atat de grea pentru Romania cu provocari multiple din interior si exterior divizarea interna este cel mai mare dusman al Romaniei.

Dincolo de orice conflict ideologic sau personal conducatorii Romaniei au obligatia sa demonstreze poporului roman UNITATE si DECENTA.

 

De aceea prezenta la Marasesti a Presedintelui Romaniei, Presedintelui Camerei Deputatilor si Primului Ministru este primul semn dupa mult timp de normalitate si exemplu de unitate catre romani. Cu atat mai mult cu cat la Marasti nu a fost prezent niciun oficial important.

 

Faptul ca Iohannis, Dragnea si Tudose au lasat deoparte opriunile politice sau conflictele are o valoare de simbol URIASA. Nu pot uita momentele incredibile in care Presedintele tarii indiferent de nume refuza sa se afle in aceeasi incapere cu alti lideri politici sau invers. Cu barfe mici si ieftine, de "radiosant" prin care invocau motive pe surse ca unul este mai "penal" decat celalalt, ca nu a raspums la mobil unul dintre ei sau pur si simplu ca ura ii opreste...

Ii felicit inca o data pe cei trei. Nu trebuie sa se placa sa se simpatizeze sau macar sa se suporte. Este OBLIGATORIU pentru toti liderii Romaniei sa stranga din dinti si la aceste evenimente atat de importante pentru istoria noastra sa si ascunda cutitele si sa dea bine in poza. Poporul romam este suficient de inrait, divizat, chinuit ca sa mai continue sa si vada liderii punand orgoliul pe primul plan.

In fara unor provocari precum cele lansate de deputatul Hunor ce nu merita sa mai aibe cetatenia romana pentru incalcarea juramantului de credinta fata de tara avem cu totii obligatia sa aratam UNIRE inainte de 2018. Este cel mai bun raspuns pentru dusmanii Romaniei. Asa cum si eu voi continua sa unim cat mai multi romani simpli sau oeganizati in diverse forme sub umbrela Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, indiferent de obiectul de activitate, interesele diferite sau simpatiile personale.

 

A venit momemtul sa le aratam dusmanilor din interior si din afara tarii ca raspunsul este UNITATE in fata atacului la adresa Romaniei.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.