Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Iohannis e venetic și pocăit!”

lazaroiu
Fostul consilier al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, consideră că premierul are ”consultanți tâmpiți”. ”Au vrut să speculeze poziția minoritară și n-au zis direct: Iohannis e venetic si pocait”, scrie Lăzăroiu pe o rețea de socializare. lazaroiu ”Ponta: "Dar mi s-a parut si am simtit nevoia sa iau pozitie ca viitor presedinte impotriva unei constructii ca daca suntem romani sau ortodocsi e o vinovatie."

Acum pot sa v o spun de a dreptul: Ponta are consultanti tampiti.

S au gandit ei cum sa speculeze pozitia minoritara a lui Iohannis si nationalismul primitiv al rumanasilor de la carciuma din colt a satului.

Au zis: nu putem s o aruncam direct: "Iohannis e venetic si pocait (ma rog, in acceptiunea mai larga, oricum omul de la tara nu face diferenta)." Probabil a incercat cu niste analisti platiti, dar nici macar aia n au pus botul la asemenea gogomanie de Ev Mediu. Atunci ce si au zis ei: Viorele, trebuie s o dai pe dupa copac. Zici: eu sunt roman si ortodox, n am nimic cu luteranii germani, dar sa nu mi spuna nimeni ca e gresit ca sunt roman si ortodox. Bine, mesajul e la fel de subtil ca ala cu "USL traieste", de stateau babele cu doua clase in cabina de vot sa caute USL pana adormeau cu stampila n mana. Ce vreau sa zic e ca a iesit un mesaj dat dupa cires, din care oricum ala cu patru clase nu pricepe nimic (ce zice , maica, ca nu suntem vinovati noi romanii ortodocsi? sau ca suntem? ce zice, maica, baiatu' ala tanar cu ochelari?) Groaza lui Ponta e ca un mesaj direct, primitiv, indeparteaza votantii mai spalati in turul al doilea, dar si partidul de Internationala Socialista. Altfel, fiti siguri ca si au pus activul de partid sa dea mesajul din gura n gura: "Tzatzo, vezi ca Iohannis ala nu e de al nostru si e si pocait".”, a scris Lăzăroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.