Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis nu e ca Băsescu. Ce spune Turcan despre neparticiparea președintelui la congresul PNL

iohannis pnl 2

Raluca Turcan, președintele PNL, reacționează la anunțul făcut săptămâna trecută de Klaus Iohannis, cu privire la neparticiparea la congresul PNL din luna iunie. Actualul președinte iese avantajat, din declarațiile Ralucăi Turcan, dintr-o comparație cu fostul președinte Traian Băsescu.

Vezi și: SONDAJUL care zguduie scena politică: Cine îl poate bate pe Iohannis în 2019

„În primul rând, nu s-a discutat nicio secundă despre prezența domnului președinte Klaus Iohannis la congresul PNL. Nu s-a pus problema. Președintele are atribuții clar stabilite de Constituție, PNL cunoaște Constituția, își întemeiază acțiunea politică pe respectarea Constituției. Nu vom putea solicita, pretinde și nici măcar nu ne vom putea gândi la ceva ce este neconstituțional”, a declarat Raluca Turcan.

Întrebată de ce Traian Băsescu participa totuși la congresele PDL, pe vremea când Turcan era în conducerea acestui partid, președintele interimar al PNL a declarat: „A fost opțiunea domniei sale. Eu mă bucur că președintele Klaus Iohannis este un garant al respectării Constituției.”

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că are toată încrederea că PNL va reveni în forță pe scena politică. El a arătat că nu are de gând să meargă la Congresul PNL din vară, dar că îl interesează foarte mult ce se întâmplă cu acest partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.