Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, PREMIAT în Germania pentru merite deosebite în lupta împotriva corupției

obiectiv.info
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla miercuri în Germania, unde va primi premiul "Hermann Ehlers", pentru merite deosebite în sprijinirea statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi. 

"Miercuri - preşedintele României se va afla la Kiel, în Germania. Motivul prezenţei este faptul că va primi premiul 'Hermann Ehlers 2016'. Este un premiu care este acordat domnului preşedinte din partea fundaţiei cu acelaşi nume pentru merite deosebite în sprijinirea statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei. Este un premiu prestigios, unul dintre cele mai importante premii germane", a declarat luni Dobrovolschi, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, conform agerpres.ro.

Tolontan, criticat dur: Se scarpină la deontologie


Ea a arătat că fundaţia care îi acordă şefului statului premiul poartă numele fostului preşedinte al Parlamentului german între 1950 - 1954 şi promovează educaţia civică în spiritul libertăţii şi democraţiei.

Adriana Săftoiu... acest Tăriceanu cu fustă


"Este un premiu care a fost acordat de-a lungul timpului multor personalităţi de vârf din politică tocmai pentru că au promovat valorile libertăţii şi democraţiei", a precizat purtătorul de cuvânt al preşedintelui. 

Mădălina Dobrovolschi a adăugat că printre cei care au primit acest premiu se numără cancelarul german Helmut Kohl, în 2003, şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.