Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis răspunde ATACURILOR venite după anunţul achiziţionării rachetelor Patriot

Inquam Photos / George Vilia
iohannis armata

După vizita de la Centrul Administrativ ''Mihail Kogălniceanu" din Constanţa, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit şi despre scandalul iscat în legătură cu achiziţia rachetelor Patriot. Mai exact, el a făcut referire la criticile aduse de reprezentanţi ai USR.

"Nu am deloc de gand sa le raspund. Acestea sunt chestiuni militare tehnice si militarii vor raspunde.", a mărturisit şeful statului.

Cât despre alte oferte pe care România le-ar fi primit pentru achiziţia rachetelor, Iohannis a spus: "Este o chestiune care este putin mai greu de discutat, dar noi am lansat o solicitare principiala catre partea americana si probabil ati aflat ca s-a publicat aceasta nota care urmeaza a fi aprobata, dupa care vor incepe negocierile."

Întrebat de jurnalişti dacă se va renunţa şa achiziţia de corvete, Iohannis a spus că ministerul Apărării va lua o decizie în acest sens.

"Va trebui sa aflam de la ministerul Apararii cum isi vor imparti banii. Acest plan de achizitii a fost pe ordinea de zi a CSAT acum o saptamana. Nu a indeplinit conditiile si a fost retras, dar vor reveni si vom sti atunci.", a completat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.