Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis şi-a început ziua cu SRI. Mesaj pentru viitoarea generaţie de ofiţeri

iohannis sri

Președintele României, Klaus Iohannis, şi-a început ziua alături de viitoare generaţie de agenţi SRI. Şeful statului a participat joi, 30 iulie, la festivitatea de absolvire a studiilor universitare de licenţă a promoţiei „SRI - 25 de ani”, care a avut loc la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Iohannis a subliniat că Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” şi-a câştigat şi consolidat de-a lungul timpului un statut important în învăţământul superior militar românesc, având un rol determinant în arhitectura de securitate naţională. Șeful statului le-a spus absolvenților că au datoria, ca profesionişti în domeniul informaţiilor, de a furniza cunoaştere liderilor şi factorilor strategici care vor ghida România către prosperitate şi securitate, într-un climat din ce în ce mai complicat.

Președintele Klaus Iohannis a reiterat importanța investiţiei în educaţie, care trebuie să reprezinte o prioritate absolută a tuturor elitelor care se vor afla la guvernare în decadele următoare. Resursa umană pe care absolvenții Academiei o constituie reprezintă cel mai important atu pe care țara noastră îl are la dispoziţie pentru a spori gradul de predictibilitate al riscurilor şi ameninţărilor şi pentru a îmbunătăţi capacitatea de a le gestiona, preveni şi combate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.