Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis simte nevoia de prăsilă

Cristia Bodea
Suntem salvați! Merkel și Iohannis au găsit soluția pentru renașterea Europei muribunde: să aducem arabii să ne facă prunci. Cu femeile lor? Cu femeile noastre? Noi, femeilor lor? Aflăm în episodul următor...
Așadar, de asta eram în criză, că nu aveam destul ”șeptel” uman pe plantațiile fuhrerilor naționali? Ba, mai vor să îi și selecteze la graniță. Adică, nu primim orice ”exemplare”, doar cele care asigură o rentabilitate reproductivă sporită. Să fie conforme STAS-ului de sexualitate stabilit de normele europene. Ce vor face? Va sta Angela cu liniarul la bărbați? Mda, nu e de glumă aici: dacă e prea mare strică uterul, dacă e prea mică nu lansează suficient de puternic spermatozoidul. Vor măsura soldații capacitatea de alăptare la femei? Vor sta ginecologii cu ecograful pe fâșie? Și popii cu agheasma lângă mitraliere?
Sufletist de felul meu, credeam că trebuie să îi primim din considerente umanitare, că le mor copiii sub bombe. Când colo, nemții ăștia de ne conduc gândesc treaba ca pe un târg de carne vie. Cam ca și traficanții de sclavi. Sau ca Hitler. Doar că ei vor amestecarea rasei, nu purificarea ei. Dar, tot pe același principiu, că suntem doar niște numere în grajdul lor personal. Că au nevoie de mai multă forță de muncă pe plantațiile comunitare. Ceea ce e trist! Pentru că acestor ”spirite înalte”, cu pretenții de conducători, dar cu apucături de grăjdari, nu le pasă de națiuni, de popoare, doar proști să fie și mulți, important e să aibă ei ce mulge și ce stăpâni!
Cât despre slugile lor care se străduiesc să ne convingă, cu finețe pseudo-savantă și logică aproximativ-intelectuală, de nobilitatea nevoii de prăsilă în populațiile umane europene, ce să mai zici? E evidență elementară că degrabă pupătorii aceștia de funduri nu au simțul mirosului. Și nici personalitate proprie. Altfel, ar avea probleme grave de conștiință sau de coloană, nu s-ar preta la rolul de clovni regali, ce se tăvălesc cu atâta condescendență prin dejecțiile mentale din grajdurile prezidențiale.
Ce nu înțeleg eu, așa, ca o vită încă neîndobitocită de Sistem, e: dacă de tauri comunali le ard fundurile madamei Merkel și Iohannusului nost`, nu mai bine le importam niște băieți virili direct din Congo? Sau poate ar fi mai ieftin să îi trimitem pe ei acolo? Însoțiți, bineînțeles, de filfizonii cu buze țuguiate, care le sorb pe nemestecate ideile pestilențiale...

content-image

”O politică de acceptare a migranţilor ar putea stopa fenomenul de îmbătrânire a populaţiei, fenomen care afectează şi România, spune consilierul prezidenţial Leonard Orban. Invitat la Digi24, acesta a mai precizat şi că va fi nevoie de o selecţie a migranţilor.”

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.