Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis: Sper ca până în turul doi să îl conving pe Crin Antonescu să mă voteze

crin klaus

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat luni că speră ca până în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale să îl convingă pe Crin Antonescu să îl voteze. 

''Îmi pare rău că nu mă susţine (...) îmi pare rău, dar nu pot decât să iau act. (...) Nu am avut nicio discuţie, pot doar să constat că lucrurile nu mai sunt cum au fost înainte. (...) Sper ca până în turul al doilea să îl conving să mă voteze şi să şi spună acest lucru'', a declarat Klaus Iohannis, la B1 TV. 

Candidatul ACL a menţionat că este susţinut în campania pentru Preşedinţie de toate formaţiunile din cadrul Partidului Popular European şi a amintit, în context, faptul că liderul Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, Elmar Brok, a venit recent în România cu un mesaj foarte clar în acest sens. 

''Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a avut un mesaj foarte clar de susţinere pentru mine, din partea tuturor membrilor din PPE. (...) Lucrurile au fost spuse foarte clar'', a precizat Klaus Iohannis. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.