Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu anunță posibile scenarii-bombă în cazul Antena 3

ion cristoiu

Scandalul dintre Antene şi Ion Cristoiu continuă. Jurnalistul îi loveşte din nou pe cei de la postul din Băneasa într-un editorial în care spune că cea mai mare lovitură pentru Antene ar fi să nu fie evacuate.

"Dacă nu vor fi evacuate Antenele, dacă Operaţiunea se va lungi, avînd în vedere că oamenii lui Dan Voiculescu sînt pe zi ce trece tot mai aroganţi şi mai puşi pe linşaj mediatic, între Klaus Iohannis şi o anumită parte a presei divorţul e inevitabil. Despre Antena 3, ca gazetar ştiu un lucru: Singura nenorocire care i se poate întîmpla unui gazetar e să nu mai aibă cititori.

Vezi şi: Kovesi, făcută praf de Mircea Badea: ”Pluton de execuție!” Nici Livia Stanciu nu scapă

Dacă Antena 3 face audienţă mai departe, ba chiar şi-o măreşte prin ipostaza de victimizare, cea mai mare lovitură dată celor de la Antene ar fi să scape de evacuare. Şi dacă mai şi continuă să-l lingă și ei pe Klaus Iohannis, s-au lins pe bot de audienţă. Telespectatorii Antenei 3 îl urăsc pe Klaus Iohannis. Şi, din proprie experienţă, ştiu că telespectatorii şi cititorii nu te urmează, oricît de simpatic ai fi, dacă le contrazici trăirile", spune Cristoiu.

Vezi şi: Detalii despre fiica senatoarei PNL care a fost reținută de DNA: La ce televiziune a lucrat / FOTO

Jurnalistul nu se opreşte aici. Cristoiu le dă sfaturi duşmanilor săi pe propriul blog. "Cei de la Antena 3 se pot muta fără probleme în alt sediu. Realitatea Tv, plecată de la Casa Scînteii, a supraviețuit și mutării și noului sediu. Dacă ar fi isteți, cei de la Antene s-ar muta. Și odată dobîndită independența față de regimul Klaus Iohannis, ar trebui să treacă la atacarea acestuia mai rău decît au făcut-o cu regimul Băsescu în primii ani de mandat ai lui Traian Băsescu. Gloria Antenei 3 din anii 2005- 2009 și-a avut temeiul în faptul că era singura instituție de presă care-l critica pe Atotputernicul Traian Băsescu. Degeaba mă-njură acum Traian Băsescu pentru că-l criticam la vremea respectivă. Pentru un politician e sănătos să fie criticat cînd e puternic și apărat cînd nu mai e puternic și-l atacă toți din toate părțile. Dacă nu se mută și mai ales dacă vor continua să-l lingă pe Klaus Iohannis, pot să-și ia adio de pe acum de la audiență", a încheiat Cristoiu.

Vezi şi: ÎCCJ a decis: Laszlo Tokes rămâne fără "Steaua României"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.