Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, atac la Justiţie: îl ajută pe Ponta să devină preşedinte

cristoiu

După ce a acuzat SIE în privinţa retrocedărilor, jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac la Justiţie. Totul pleacă de la decizia ÎCCJ de a judeca procesul de incompatibilitate al lui Iohannis la doar două zile după alegeri. Cristoiu afirmă că Alianţei Creştin-Liberale îi va fi greu să mobilizeze electoratul şi să recupereze diferenţa faţă de Ponta, având în vedere că votanţii lui Iohannis vor fi conştienţi că opţiunea lor ar putea fi anulată de Justiţie.

"Putea ÎCCJ să pună acest proces și într-o altă zi? Putea, mai ales că nu e nevoie de martori, de avocați, de documente, ci doar de cîțiva judecători, care să se întrunească într-o sală cu ușile închise. Da, dar dacă proceda astfel, Justiția românească ar fi fost lipsită de marele avantaj de a decide ea cine să fie președintele României.

Cînd spuneam și scriam că anul acesta, spre deosebire de toți cei șase ani prezidențiali postdecembriști trăiți de mine ca ziarist, Justiția și-a scos basmaua de la ochi și se implică în bătălia electorală, mulți au surîs ironic. Nu le rămîne acum decît să surîdă trist", scrie Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.