Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu devoalează planul împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu: 'Va fi o campanie eficientă'

www.secundatv.ro
tariceanu

Jurnalistul Ion Cristoiu face dezvăluiri despre planurile secrete care îl vor trecut pe linie moartă. Şeful Senatului a fost trimis în judecată, iar Cristoiu spune că totul este o urzeală pentru ca ALDE să fie scos din jocul politic de la nivel înalt.

"Se conturează o campanie împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Va fi o campanie eficientă. La locale a fost altceva. Electoratul nu a băgat în seamă cătuşele. La alegerile parlamentare vorbim despre altceva. Presiunea asupra ALDE ar putea duce la ruperea acestuia de PSD. Şi asupra PSD se poate răsfrânge această problemă.

Citeşte şi: Victor Ponta dă de pământ cu Dacian Cioloş: 'Va fi ca Emil Boc'

O mare parte a electoratului nu are sensibilităţi. Vor să îi trimitem pe politicieni la ghilotină pentru că au case mai frumoase ca ale noastre. Această trimitere în judecată nu îi poate aduce capital electoral nici în plus, nici în minus.

E greu de crezut că putem avea o condamnare sau o sentinţă împotriva lui Tăriceanu. Pentru electoratul lui va fi o victimă, dar atât.  Am dreptul să suspectez că e vorba de o nouă reîncălzire a ciorbei. Să îşi dea demisia, aşa se va spune acum. Urmează vacanţa juridică şi aşa cum justiţia a fost înţeleaptă cu Klaus Iohannis, nu cred că va fi vreun judecător să îl condamne înainte de alegerile parlamentare. S-a trimis în jduecată rapid ca să se reîncălzească această temă.

Citeşte şi: Marea Britanie încasează o MEGA-LOVITURĂ după Brexit: Ce a urmat după prăbușirea lirei

PSD trebuie să rămână un partid fără niciun aliat. Poate să fie real acest plan PSD-PNL, poate fi un plan al lui Klaus Iohannis. Poate să fie această chestiune. Pentru un guvern de uniune naţională, PSD trebuie pus şi el la colţ. Dacă nu e ALDE, PSD nu are cu cine să facă combinaţii. Nici PNL nu are cu cine să facă alianţe. ", a spus Cristoiu la RTV.

Vezi şi: Victor Ponta râde de plângerile pe care le are la DNA: 'Să-i depună plângere şi Regelui Carol'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.