Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu devoalează planurile secrete ale DNA, un greu urmează: 'Vom avea o clasă de maici'

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu devoalează planurile secrete pe care le-ar avea cei de la DNA. Cristoiu îl atacă dur pe Liviu Dragnea pentru faptul că nu a intervenit cum ar fi trebuit după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă şi spune că trecerea pe linie moartă a lui Vasile Blaga e doar oi strategie.

"Dezvăluirile în legătură cu campania electorală a lui Traian Băsescu şi dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă ar da apă la moară PSD. Liviu Dragnea nu a spus nimic de Laura Codruţa Kovesi. Faptul că Dragnea a spus o gogomănie despre Sebastian Ghiţă este limpede că urma să aibă loc şi ceva cu Vasile Blaga. V-am luat pe voi şi acum luăm şi de la ăştia.", a spus Cristoiu la RTV.

Citeşte şi: SCANDAL la România TV și DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre viitorul lui Victor Ponta

Acesta spune că alegerile parlamentare nu ar mai trebui să aibă loc. Totul duce spre un guvern de uniune naţională, PSD-PNL. Victor Ponta nu prinde nici el lista la parlamentare, spune Cristoiu, convins că DNA nu îl va lăsa pe fostul premier să candideze.

"Înţelegerea e făcută şi mergem degeaba la vot. PNL şi PSD vor face guvern împreună. Domnul Liviu Dragnea va fi bucuros să aibă PSD la putere şi nu în opoziţie şi hăituit. PSD prin Liviu Dragnea nu sancţionează niciun derapaj al puterii. România nu are nicio opoziţie.

Citeşte şi: Proorocirea lui Victor Ponta despre Vasile Blaga s-a adeverit

După aceste alegeri, vom avea o clasă politică de maici. Orice politician din România, chiar şi cei săraci au fost obligaţi să aducă bani pentru partid. Nu se vor lăsa până nu îl scot şi pe Ponta. Nu îl văd candidând în acest an. Îi fac 10 dosare, văd ei.", a mai spus Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.