Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu DEZVĂLUIE ce urmează pentru PNL: Pașii LETALI ai lui Klaus Iohannis

www.aktual24.ro
Iohannis 1 Decembrie

Ion Cristoiu a scris pe blog-ul său că "prin ultimele sale nerozii, Klaus Iohannis e pe cale să termine groapa PNL."

"Prin ultimele sale nerozii, Klaus Iohannis e pe cale să înmormînteze PNL de-a binelea

Vineri seara, la emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR, după eşecul catastrofal care a fost încercarea de a-l umaniza pe Mihai Fifor, presupus candidat la funcţia de premier al României, am abordat evenimentele acestei săptămîni. Le-am sintetizat zicînd cam așa: Dacă duminica asta ar avea loc alegeri parlamentare, PNL n-ar obţine nici măcar scorul intrării în Parlament.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Și asta numai și numai din cauza lui Klaus Iohannis.

Pe cristoiublog.ro, simt nevoia să mă explic:

Prin implicarea neroadă în campania electorală în ipostaza de chibiţ al PNL, Klaus Iohannis a făcut ca PNL, un partid alcătuit din două foste partide de guvernămînt, sprijinit de Sistemul Instituţiilor de forţă şi de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, răzgîiat de ambasadorii occidentali, în frunte cu Hans Klemm, să piardă întrecerea cu 27% faţă de PSD. O diferenţă incredibilă, unică în postdecembrism. Prăbuşirea PNL şi-a avut cauza şi în transformarea acestui partid într-o marionetă a lui Klaus Iohannis. O marionetă depinde de păpuşar. Dacă marioneta care interpretează pe Ileana Cosînzeana e mînată de un păpuşar beat, indiscutabil Ileana Cosînzeana va fi o Toantă cu ifose de Mitza Biciclista. Obligat s-o aibă şefă pe Alina Gorghiu, să susţină candidatura la funcţia a pozei numite Dacian Cioloş, să aibă doar un singur punct de program Sprijinirea Binomului SRI-DNA, PNL a fost victima lui Klaus Iohannis.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Emil Constantinescu a înmormîntat PNŢCD. Klaus Iohannis e pe cale să cînte prohodul PNL. După alegeri, PNL ar fi trebuit să anunţe că intră în Opoziţie, să facă un apel la celelalte formaţiuni de Dreapta, la unitate împotriva Coaliţiei PSD-ALDE, şi să treacă la auto transformări revoluţionare. Ce face PNL prin cea de a treia blondă de la Cotroceni, Raluca Turcan? Anunţă că e gata să facă un Guvern de Dreapta, alcătuit din PNL, UDMR, USR, PMP, Minoritari şi ALDE. Dincolo de Haloimăsul unei oşti de strînsură, incapabile să guverneze şi o balercă, d-apoi o ţară, acţiunea PNL frizează prostia exemplară. Cum să vorbeşti de un Guvern din care să facă parte și ALDE, înjurat de PNL drept partidul antijustiţie, cînd tu, PNL, ai dus campania electorală ca Luptător împotriva Corupţiei? Cine a impus PNL o asemenea noapte a minţii? Klaus Iohannis.

Citește și: GAFĂ de zile mari a unei prezentatoare: A rămas în sânii goi, în fața telespectatorilor / VIDEO NECENZURAT

În campanie nu cred c-a fost politician mai hulit de Klaus Iohannis decît Călin Popescu Tăriceanu. De la ”individul acesta” pînă la ”penalul”, Călin Popescu Tăriceanu a fost înjurat de Klaus Iohannis drept întruchiparea politicianului nefrecventabil. Electoratul lui Klaus Iohannis, mic, dar fanatic în talibanismul său de integritate, l-a susţinut pe preşedinte chiar şi în gesturi anticonstituţionale, cum ar fi refuzul de a-l lăsa pe C.P.T. să participe la Ziua Naţională. Şi deodată, vine vestea, confirmată chiar de Klaus Iohannis că Luptătorul pentru integritate s-a întîlnit ca să discute politică pe şest cu Penalul Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Combinată cu bezelele făcute de Raluca Turcan lui CTP, ştirea întîlnirii dezvăluie un adevăr incredibil: Klaus Iohannis s-a întîlnit cu CPT pentru a-i propune să facă parte dintr-un Guvern de Dreapta. Despre nenorocirea pe care ar aduce-o României un asemenea Guvern, infinit mai prost decît cel al CDR, nu cred că trebuie să mai vorbesc.

Cum ar putea conduce țara un asemenea guvern:

Impus împotriva voinței electoratului?

Alcătuit din partide ele însele alcătuite din mai multe partidulețe?

Adunînd laolaltă pe Traian Băsescu cu Raluca Turcan și pe Nicușor Dan cu Călin Popescu Tăriceanu?

Citește și: STUDIU despre creier: Dormim și când suntem treji

Aș vrea să mă refer la noua lovitură dată Dreptei de pînă și ideea unui asemenea guvern, d-apoi de inițiativa unor negocieri:

Se creează impresia sinistră că PNL şi Klaus Iohannis sunt în stare de orice compromis pentru a supravieţui la Putere.

Electoratul pe care s-a bazat Klaus Iohannis şi PNL e unul căruia îi fac greaţă astfel de miş-maşuri politice, tipice felului fanariot de a face politică.

Pînă mai ieri, C.P.T. era făcut Penal, iar acum, de dragul Puterii, PNL şi Klaus Iohannis sunt gata să se ţuce cu Penalul.

Citește și: DEPRESIA afectează tot mai mult adolescenții, în special FETELE / STUDIU

Un asemenea Guvern ar însemna moartea subită a USR. Cum s-or simţi tinerii care l-au votat pe Nicuşor Dan aflînd că Alba ca Zăpadă care e USR se prostituează pe Şoseaua de Centură a politicii româneşti urcîndu-se în Tir cu Călin Popescu Tăriceanu?

Lovitura cu ALDE nu e singura pe care a dat-o Klaus Iohannis PNL în această săptămînă. CCR a declarat Constituţională Legea Dragnea, cea prin care se elimină 102 taxe. Chiar şi contestarea la CCR de către Klaus Iohannis a fost o nerozie. Dar să vii şi să ameninţi că n-o promulgi, că amîni aplicarea ei, trimiţînd-o în Parlament „pentru o discuţie serioasă”, asta ce mai e?!

Citește și: Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

E limpede. Prin ultimele sale nerozii, Klaus Iohannis e pe cale să termine groapa PNL.", a scris Ion Cristoiu pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.