Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, după interviul lui Antonescu: E un monstru politic

antonescu
Ceea ce-l determină pe jurnalist să-l critice pe senatorul liberal este declarația acestuia conform căreia ar regreta eșecul proiectului ULS. ”E un monstru politic!”, descrie pe blogul personal Cristoiu fosta alianță dintre PSD și PNL. ”Crin Antonescu a fost luni seara invitatul TVR la interviul politic pe care Stelian Tănase a socotit că trebuie să-l dea telespectatorilor pe post de film. Prin aceasta TVR apare unică între televiziunile generaliste europene, toate avînd de la 21 în sus un film artistic de mare interes. De ce a înlocuit Stelian Tănase filmul cu interviul? Pentru că:
  1. Habar n-are cu ce se mănîncă o televiziune, în afară, evident, de a mînca banii televiziunii lui Sorin Ovidiu Vântu;
  2. Interviul din prime-time îl face important pentru politicieni.
Să trecem însă la subiect. Pe parcursul interviului, răspunzănd unei întrebări, Crin Antonescu a zis: „Daca regret ceva, regret esecul proiectului USL, pentru ca ar fi fost o sansa.” Luciditatea unui om se dezvăluie mai ales în capacitatea sa de a recunoaște c-a greșit. Nu e cazul lui Crin Antonescu. Nu e prima oară cînd Crin Antonescu se destăinuie ca un nostalgic al USL. Acest monstru politic a fost un dezastru pentru PNL, care s-a trezit într-o alianță cu partidul cel mai nociv din istoria României contemporane: PSD. Concubinajul PSD-PNL a fost un dezastru pentru România, deoarece:
  1. A readus la Putere un PSD nereformat, mai corupt ca niciodată și mai hotărît ca niciodată să întoarcă țara în Evul Mediu al FSN-ismului lui Ion Iliescu;
  2. A distrus Dreapta prin infectarea unui partid tradițional anti-FSN cu FSN-ismul neocomunist.
Dacă e ceva pe care Crin Antonescu ar trebui să-l regrete acel ceva e constituirea USL și nu eșecul USL. Și dacă suspină atît de tare după USL: de ce nu reface USL? La o adică, PSD poate renunța oricînd la Călin Popescu Tăriceanu pentru Crin Antonescu!”, scrie Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.