Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu face afirmații năucitoare despre Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis

Ion Cristoiu se implică în scandalul imens al dezinfectanţilor. Jurnalistul scoate la iveală adevăruri dureroase din sistemul de sănătate. Într-un editorial extrem de dur de pe propriul blog, Cristoiu scoate la iveală amănunte incredibile. El face dezvăluiri năucitoare despre Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis

"În Afacerea dezinfectanților ne confruntăm cu o implicare a Mafiei românești în Sistemul de sănătate. Cine are interesul ca acest adevăr să fie trecut cu vederea? Guvernul Dacian Cioloș a luat primele măsuri din Planul decis în stare de urgență pentru a contracara Criza de încredere în Sistemul de Sănătate provocată de Scandalul dezinfectanților. Asta înseamnă măsuri menite a descoperi spitalele unde sunt folosiți dezinfectanți dubioși pentru a le retrage. Astfel se face ceva pentru ca românii să nu se mai teamă că vor muri cu zile dacă se internează în spitale. Tot Dacian Cioloș a purces și la măsurile pe termen lung, în stare să elimine multe dintre neregulile din Sistem.", spune jurnalistul.

Citeşte şi: Situaţie incredibilă în Cuba: Ce s-a întâmplat după vizita lui Barack Obama la Havana

Cristoiu continuă să demaşte marile probleme din sistemul de sănătate. "În Afacerea dezinfectanților ne confruntăm cu o implicare a Mafiei românești în Sistemul de sănătate. Am spus românești, pentru că la noi pătrunderea în Sistemul de Sănătate nu cere Mafiei să treacă la asasinate de înalți funcționari. Înalții funcționari colaborează cu Mafia și fără a fi măcar amenințați cu moartea. Uneori primind mită, alteori primind ordine.

Citeşte şi: Percheziţii de ultimă oră la un spital: S-au ridicat probe şi acte oficiale

De ce era preferată firma Hexi Pharma ? Nu cumva, pentru că o parte însemnată din acest profit incredibil mergea în buzunarele altora decît cele ale patronilor? În buzunarele cui? Răspunsul ni-l dă o ciudățenie. Asistăm în prezent la un efort vizibil al Autorităților statului de a face să fie neglijat de opinia publică aspectul mafiot al Scandalului. Desigur, Dacian Cioloș nu-și putea permite să se pronunțe public asupra aspectului mafiot al Scandalului. La asta trebuia să se refere Klaus Iohannis. Tăcerea DNA ne atrage atenția că firele Afacerii duc în locuri pe care Codruța Kovesi nu îndrăznește să le deranjeze. Cum de altfel nici Klaus Iohannis nu îndrăznește să le deranjeze. A cui pușculiță era firma Hexi Pharma?", a încheiat Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.