Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: Ioan Rus l-a acuzat pe Iliescu că din cauza lui a pierdut Ponta alegerile

ion cristoiu

Ion Cristoiu e de părere că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale pentru că ”a fost identificat cu Ciocoismul”. Asta, chiar dacă analistul spune că a aflat că Ioan Rus l-ar fi acuzat azi, în ședința PSD, pe Ion Iliescu de eticheta de comunist lipită de Ponta, ceea ce ar fi dus la înfrângerea din prezidențiale.

”Aflu din surse, formulă care acoperă deseori în presa noastră de informații culese din Cișmigiu, că la reuniunea PSD, Ioan Rus l-a acuzat pe Ion Iliescu de eticheta de comunist lipită de candidatul PSD, Victor Ponta, drept pentru care candidatul a pierdut alegerile.

Despre Grupul de la Cluj, invocat de toți ofițerii acoperiți din presă cu saliva admirației pe față, cred că e un fapt supralicitat prin repetare papagalicească de liderii de Opinie autointitulați de Dreapta. Grupul e văzut mai dihai decît cel de la Roma la faimă și mai dihai decît Grupul Special din National Council Security al administrației de la Casa Albă, Grup care autorizează Operațiunile clandestine ale CIA.

Acuzația adusă de Ioan Rus mă întărește în credința că e vorba de niște curci văzute de presă în HD și confundate astfel cu niște leoparzi.
Cum adică, Victor Ponta a pierdut alegerile, pentru că a fost identificat cu un comunist?
Victor Ponta a pierdut alegerile, pentru că a fost identificat cu Ciocoismul.

Din acest punct de vedere, revolta spontană de la urne a fost provocată de Aroganță, Dispreț față de cei mulți, Lăcomie, Afișare ostentativă a Bogăției, toate trăsături ale Ciocoismului.
Ale Ciocoismului împotriva căruia a luptat comunismul originar, cel de pe vremea cînd comunismul era doar un Proiect pentru care merita să te sacrifici și nu  un Regim împotriva merita să lupți.

La o adică, oricît de paradoxal ar suna, duminică, 16 noiembrie 2014, Victor Ponta a fost spulberat de un vot de Stînga, cu puternice note comuniste.”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.