Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: 'Nu ştim dacă preşedintele Klaus Iohannis mai e în viaţă'

klaus-iohannis1[1]

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o serie de acuzaţii şi ironii la adresa preşeintelui Klaus Iohannis. Cristoiu e extrem de deranjat de concediile dese ale şefului statului şi îl taxează dur într-un editorial pe propriul blog. Deşi s-a aflat că preşedintele s-ar fi întors în România vineri, Cristoiu nu e deloc convins de acest lucru.

Citeşte şi: Recep Erdogan continuă epurările în Turcia: Arestări la cel mai înalt nivel

"O ştire care, între noi fie vorba, bazată doar pe Comunicatul Administraţiei prezidenţiale din 17 august 2016, potrivit căruia preşedintele se întoarce în ţară joi, 25 august 2016, sta atîrnată de un capăt de aţă. Nici acum, vineri, 26 august 2016, noaptea, nu ştim dacă Klaus Iohannis s-a întors, totuşi, din străinătate. De fapt, în continuare, nu ştim dacă mai e în viaţă. ", a tunat Cristoiu.

Citește și: Toți românii născuți înainte de 1990 trebuie să facă acest test medical: Ce boală ar putea avea

Jurnalistul nu a uitat-o nici pe copreşedinta PNL, Alina Gorghiu. Acesta s-a arătat extrem de iritat de faptul că Gorghiu a spus că Liviu Dragnea nu va ajunge niciodată premier. " Vineri, 26 august 2016, Alina Gorghiu, denumită Favorita, pentru a o deosebi de o altă febleţe a preşedintelui, Răvăşitoarea, i-a atribuit lui Klaus Iohannis refuzul de a-l desemna pe Liviu Dragnea premier. Momentul cînd Klaus Iohannis ar putea face asta ar fi pe la mijlocul lui decembrie 2016, după alegerile parlamentare. Fiind vorba de un eveniment care ar urma să se petreacă peste patru luni, sînt sigur că nici Klaus Iohannis nu poate spune ce va face la vremea respectivă în chestiunea desemnării. Iată însă că Alina Gorghiu ştie mult mai bine decît Klaus Iohannis ce va face acesta peste patru luni!", mai spune jurnalistul.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Vladimir Putin: Ce ar fi făcut președintele Rusiei

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.