Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu reacționează la atacul DIICOT: 'Demonstrează că documentele sunt autentice'

Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu, cel care a publicat pe blogul său mai multe documente din Dosarul Black Cube și a comentat pe larg subiectul a reacționat la Comunicatul dur al DIICOT care a anunțat că a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cu privire la scurgerile de documente clasificate în presă și care ar pune presiune pe procurori și judecători și mai ales că ar aduce atingere intereselor Justiției.

Vezi și: FOTO A început Operațiunea 'SACOȘA'

Vezi și: Traian Băsescu, despre o zi TERIBILĂ din mandatul său: 'SPP avea avion pregătit, a intrat în ALERTĂ'

Cred că se urmărește sporirea tărăboiului, pe cale de a fi îngropat de Presa Știrilor care nu există. Comunicatul confirmă că Documentele sunt autentice”, a spus Ion Cristoiu care a precizat că în curând va publica un document ”și mai tare”.

Dosarul Black Cube a reintrat puternic în atenția presei după ce STIRIPESURSE.RO a publicat un document la dosar din cadrul Comisiei rogatorii cu Poliția Israeliană, în care Dan Zorella, co-fondatorul firmei Black Cube susținea că operațiunea împotriva procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi fost comandată și încuviințată de președintele Klaus Iohannis și șeful SRI, Eduard Hellvig. Operațiunea însă trebuia ascunsă de prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, considerat prea apropiat de șeful DNA, dar că urma să fie sprijinită activ de celălalte compartimente din SRI.

Imediat președintele Klaus Iohannis și SRI au negat informațiile, dar scandalul a continuat. Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat și continuă să publice largi fragmente din dosar dezvăluind complicități ascunse care duc la vârful politicii - AICI, AICIAICI, AICI sau AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.