Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, replică după acuzațiile lansate de Mălin Bot: Vrea să devină erou!

cristoiu

Jurnalistul Mălin Bot a demisionat de la Evenimentul Zilei și a făcut o serie de acuzații la adresa conducerii ziarului, dar și la adresa lui Ion Cristoiu (AICI acuzațiile). În acest război, Cristoiu dă replica și susține că nu înțelege poziția lui Mălin Bot, considerând că acesta dorește să-și creeze imaginea de erou. Cristoiu susține că dacă avea nemulțumiri ar fi trebuit să spună atunci, pe loc, nu să arunce cu noroi după ce a plecat.

Citește și: SURSE - PNL renunță la pista principală și se uită spre planul B

Citește și: Băsescu îl trimite pe Tăriceanu să citească Constituția: De fapt, aici este problema

Citește și: Ponta, replică pentru Dragnea: Asta-i de rău

”Dacă era așa de indignat, de ce nu și-a dat demisia atunci, de revoltă? De ce nu a scris atunci? Povestea cu șmecheria că m-a asuprit mogulul o cunosc! E democrație, iar dacă am ceva cu Ion Cristoiu, chiar dacă Cristoiu este prieten sau favoritul redacției, mă duc în ședință, bat cu pumnul în masă și văd ce se întâmplă. Mă dau afară ăia, mă duc la un alt ziar. Nu înțeleg care este problema? Ei sunt eroi și el, și Stoica. Se temeau de represiuni? Ce represiuni putea să facă o redacție, teoretic, că doar ești erou.

Chiar am rămas uluit, pentru că la un moment dat l-am sunat, când i s-a luat emisiunea de la B1 TV. Am rămas neplăcut surprins de asta și i-am spus că mie că îmi plăcea, că era mai obiectiv, mai rece. Chiar s-a bucurat că l-am lăudat. Sincer să fiu nu știu ce l-a apucat. Probabil că vrea să își creeze, ca și Ionel Stoica, o statuie de erou. Nu am nicio treabă cu niciunul dintre ei. Văd că și Ionel Stoica, și Mălin Bot au un patent: devin glorios pentru că nu-l suport pe Cristoiu. Putea să nu fie de acord cu Eminescu, dar cu mine nu-i o miză. Sunt jurnaliști care m-au atacat și înțeleg să mă atace și ei, dar la cei doi chiar nu înțeleg.

E cam la fel ca în cazul Oprea, văd că nimeni nu sesizează. Totuși, șeful dispozitivului ăla, de ce nu i-a zis ministrului că nu vrea să meargă cu viteza aia. Este democrație. Putea să spună că el nu merge cu viteza aia, chiar dacă îl dau afară și atunci avea motive să comenteze. Ne uităm la cei din anii 50 și le plângem de milă că nu au avut curaj să se împotrivească regimului. Acum este democrație. Nu înțeleg de ce nu bat cu pumnul în masă, chiar cu riscul de a fi dați afară. Când vor înțelege românii că e democrație și trebuie să spui lucrurile direct, chiar cu riscurile de rigoare, atunci lucrurile se vor schimba și în presă, și în instituțiile publice, chiar și în partidele politice”, a declarat Ion Cristoiu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.