Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristou: Cui îi convine moartea lui Dan Condrea

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a avut prima reacție, după ce a aflat de moartea lui Dan Condrea.  „N-o să creadă nimeni din ţara asta, cu excepţia ofiţerilor acoperiţi, care au ordin să creadă ce li se ordonă, că Dan Condrea n-a fost lichidat ca să nu vorbească!”, s scris acesta pe blogul personal.

Mai mult, jurnalistul spune că moartea lui Dan Condrea este o moarte care convine tuturor: DNA-ului, SRI-ului, Președintelui Klaus Iohannis, Parchetului General și, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o pușculiță.

Toată lumea va crede că Dan Condrea „a fost sinucis” în stil mafiot, în timp ce autorităţile vor da amănunte menite să convingă faptul că a fost un accident.

Scene APOCALIPTICE în Indonezia, după erupția unui vulcan / FOTO & VIDEO

„Moartea lui Dan Condrea e o lovitură uriaşă încasată de imaginea Statului în ochii românului simplu. Împrejurările morţii sînt făcute parcă dinadins pentru a hrăni suspiciunea c-a fost asasinat în stil mafiot”, a precizat Ion Cristoiu.

Mai mult, Klaus Ionannis pare să fi ascuns adevărul, Parchetul General a lăsat cât a putut de mult ancheta în rem, iar chiar dacă au trecut aproape două lui de la izbucnirea scandalului, Dan Condrea n-a fost pus sub urmărire penală, DNA nu a dechis un dosar de corupţie.

Dacă DNA ar fi deschis un dosar de corupție în rem, moartea lui Dan Condrea nu oprea ancheta.

„Moartea lui Dan Condrea înseamnă moartea oricărei tentative de a afla aspectele de Corupţie ale afacerii”, a mai precizat jurnalistul.

SRI a stârnit cele mai mari suspiciuni prin refuzul de a desecretiza informările, prin raportul fără date precise înaintat Comisiei de Control al SRI, prin prestaţia slugarnică faţă de SRI a Comisie, în frunte cu Georgian Pop.

În acest caz, dosarul de la Parchet se va închide pentru că Dan condrea a fost găsit singurul responsabil.

Moartea lui Dan Contre „convine de minune celor care s-au străduit din răsputeri să înăbușe Scandalul. Nu se mai poate spune că Parchetul a stat cu mîna-n sîn. Uite, dacă nu murea, luni, îl arestau! Slavă Parchetului General și Celor care l-au pus pe Procurorul șef!”, a mai spus Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.